lauantai 25. elokuuta 2012

Keke-päivä - Epätyöturvallinen esitys

Perjantaina(eli eilen) meillä oli koulussa keke-päivä(kestävä kehitys), eli kakkoset veti ykkösille sellaisia rasteja. Teemana oli työturvallisuus ja minun ryhmäni oli tallissa, joten päätimme tehdä ns. näytelmän, jossa oli epäturvallisia asioita ja ykkösien piti näytelmän jälkeen kertoa näkemänsä asiat. =)

Tallin kaikki eläimet ovat ulkona ja siellä on pelkkiä kanoja,
 joten se rajoitti vähän esitettäviä asioita.

Esitimme sitten sillain, että meillä oli kolme kohtausta.
Eli minä jäin kaulalaarin kannen alle ja lisäksi työasentoni oli todella huono ja otin kauraa desinmitalla.
Rakensimme kaura-astiaan sellaiset puujutut, joiden ansiosta se ei tippunut loppuun asti minun päälleni. Silti joka kerta pelotti hieman.
Tauolla vietettiin aikaa lampaitten kanssa.

Ykköset olivat aika hiljaisia, mutta niinhän mekin oltiin ekoina viikkoina. Koitettiin saada ne kyselemään meiltä jotain, koska aikaa olisi pitänyt mennä yli vartti, mutta aina meni vain se n. 10min.

Kaikkien kolmen maatalousryhmän kierrettyä meillä odotottelimme jonkun aikaa ja sitten juhlasalissa oli yhteistä ohjelmaa puutarhureiden kanssa =)
Eli jokaiselta luokalta valittiin neljä ihmistä, jotka ensin taittelivat mahdollisimman monta sanomalehteä biojätepussiksi ja sitten tyhjän maitopurkki kasan mahdollisimman pieneen tilaan. Meidän luokan ryhmä voitti sanomalehti jutun ja ei tiedetä kuka voitti maitpurkki jutun. Sillä välin kun kilpailijat kilpaili kaikki muut istuivat ja katselivat.

Päivä oli ihan mukavaa vaihtelua ja uskon, että ykkösilläkin oli ihan hauskaa katsella meidän esitystämme? Ja he huomasivat tallilla muutamia sellaisia asioita, mitä itse emme olleet edes ajatelleet.

Meillä oli aikaa ennen bussin tuloa niin kuvailtiin lehmiä laitumen reunalta.

On jo ikävä navetta vuotoja ja sitä, että pääsee hoitamaan lehmiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti