keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Viikko 37: Pieneläinten hoitoa ja jalostusta

Meillä oli koko viikko jalostusta ja nyt se on kokonaan ohi. Aika kiinnostavaa se, että voi vaikuttaa jälkeläisiin valitsemalla eläimet, joilla haluaa teettää niitä =)
 
Jännää oli myös, että biologiassa käymme lukiolla nyt joitain samoja asioita :D
 
Perjantaina en ehtinyt liikka tunnille, koska olin pieneläintilassa
Keskiviikkona kävimme navetalla kuuntelemassa, miten asiat tehdään meidän navetallamme käytännössä. Se selvensi vähän, mitä kaikki teoriassa käyty oikeasti tarkoittaa.

Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina olin aamulla hoitamassa pieneläimiä Ahlmanin pieneläintilassa. Se oli viimeinen vuoroni siellä =(

Teen vielä myöhemmin kun on taas vapaita viikonloppuja kunnon postausta kuvilla varustettuna noista pieneläin vuoroista, mutta tässä nyt video hiiristä.

4 kommenttia:

 1. Hei! Haluasin lukea enemmän sun koulusta (mitä eläimiä teillä on, millanen koulu teillä on, millasia tunteja teillä on). Lisäksi toivoisin enemmän kuvia :) Kiva lukea sun blogia, kun kerrot asiat niin, että minäkin ymmärrän (en tiedä eläimistä mitään)!

  Terveisin Emma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pidät blogistani! En ole hirveästi ehtinyt kirjoittaa, mutta voisin kyllä kertoa enemmän koulustani :) Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Tosi kiva tää blogi !(: Pitääpä liittyä seuraajaksi ! Meikäkin opiskelee tällä hetkellä eläintenhoitajaksi :) Tosin vasta ensimmäistä vuotta. Mutta kauhean nopeasti mennyt tämä vuosi ku kohtahan se onki jo ohi /:
  Meilläkin oli muuten toissaviikolla jalostusta ! oli kyllä aika mielenkiintoista !:)

  Jos haluat kurkata minun blogin niin löytyy osoitteesta lifespill.blogspot.fi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa, että pidät blogistani :) Hauskaa, että joku muukin eläintenhoitaja opiskelija tänne eksyy! Voin sanoa, että se aika menee oikeasti nopeaa, koska mullakin on enää n. puoli vuotta näitä eläinopintoja jäljellä :O

   En kyllä niin paljoa tuosta jalostuksesta välittänyt, vaikka se ihan kiintoisaa olikin :) Ja käyn kurkkaamassa blogiasi!

   Poista